Lid worden?

Kan ik lid worden?

Jazeker. Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Hieronder treft u alle informatie aan over het lidmaatschap van BCO.

De kosten

U dient het lidmaatschapsgeld na ontvangst van de factuur over te maken op bankrekeningnummer 35.23.09.717 ten name van BCO. Zie 'Speeldagen en Contributie'voor de actuele contributiebedragen.

Lidmaatschap opzeggen

Alle opzeggingen dienen voor 15 november van het desbetreffende speeljaar schriftelijk bij de ledenadministratie binnen te zijn. Bij opzegging na 15 november ontvangt u automatisch een factuur voor het volgende jaar, conform de statuten van de vereniging.

Betalen jaarlijkse contributie

Voor het voldoen van de jaarlijkse contributie kunt u onderstaand machtigingsformulier invullen en inleveren bij onze penningmeester (zie Bestuur) of de ledenadministratie.

Download het machtigingsformulier (Nu niet even niet beschikbaar).

U twijfelt nog of badminton wel iets voor u is..........?

Speel dan eerst vier weken gratis met ons mee, om de echte sfeer te proeven. Meld u hiervoor aan bij één van onze bestuursleden, zodat wij weten dat u komt. Neem schone zaalsportschoenen (witte zolen!)en zaalsportkleding mee, een racket kunt u eventueel van BCO lenen. Als het u bevalt kunt u daarna gelijk een inschrijfformulier ontvangen en u inschrijven.

Maak jouw eigen website met JouwWeb